Klan Legions

Klan Legions - Legenda: Wojna Smoków

• Index
  •  » Rekrutacja
  •  » WZÓR PODANIA - przeczytaj zanim złożysz swoje

#16 2012-01-11 11:28:31

misiooooooooo

Gość

Re: WZÓR PODANIA - przeczytaj zanim złożysz swoje

1.Marcin.
2.22 Lata.
3.http://warofdragons.pl/user_info.php?nick=misiooooooooo
4.Gram około 2 miesiecy. Długo poznawałem te gre czytajac rozne poradniki.
5. mam 3 lvl a zawody to zielarz alchemik i chciałbym wybrac zawód kata.
6.Jestescie dobrym klanem a ja mam jeszcze wiele nauki przed soba i chce sie uczyc z klanem, ktory ma wielu członków i jest zgrany.
7.Poznałem Kolezanke -Adria26- sprzedawałem jej roslinki i duzo z nia rozmawiałem.
8. gram szczerze roznie ale staram poswiecac sie duzo czasu tej grze.
9.z tego co sie dowiedziałem w poradnikach mestwo jest najwazniejsze. chce je zbierac ale potrzebuje do tego znajomych, ktorych szukam. samemu przekonałem sie ze jest ciezko
10. tzn chce robic wszyskie reputacje jakie sa tylko mozliwe dla mojego lvl na maxa.
11. grasz w godzinach popołudniowych. mysle ze tak... jestem otwarty na pomaganie innym:)
12.byłem w klanie mauna Loa ale to klan durni z tego co zauwazyłem maja chore zasady jak jakas sekta.
13.tak
14. nie jestem i nie chce byc.

#17 2013-08-31 08:46:10

ozzon

Rekrut

Punktów :   

1.Mariusz
2.39 lat
3.http://warofdragons.pl/user_info.php?nick=ozzon
4.3lata 9miesiecy
5.lvl.9  Rybak,czarodziej,uzdrowiciel
6.Składam podanie bo mój klan sie rozpada a wasz mi odpowiada.wysoki poziom i mam znajomych.
7.Znam Agatka40,zs444,nergal f6f,PRZECINAK.
8.Codziennie,a w wekend prawie cały czas.
9.Do tej pory pomagałem innym ale czas pomyśleć o sobie.
10.oczywiście wszystkie w miare możliwości.
11.W tygodniu to raczej popołudnia,a w wekend nocki to chleb powszedni.
12.Do tej pory jestem w jednym,ale sam nie moge grac.   "Helping Hand ".
13.oczywiście akceptuje.
14.Nie ,nie mam konflików z innymi graczami.

#18 2013-09-27 20:41:09

Luna--

Rekrut

Punktów :   

1. Imię: Magdalena, Madzia, Lenka
2. Wiek: w październiku 2013 roku 19 latek stuknie i pierwszy rok studiów zaczynam
3. http://warofdragons.pl/user_info.php?nick=Luna--
4. W Legendę gram hmm będzie ze 4 lata, prawie od początku polskiego serwera Lunka to bodajże trzecia rolka na zagranicznych nie grałam, raz na włoskim konto założyłam ale nie chciało mi się zaczynać jeszcze raz tam
5. 6lvl rybak/czarodziej 90+ dodatkowy zawód uzdrowiciel jak na razie -2 tylko.
6. Czemu do Legionu składam? jestem osobą lubiącą organizacje i jasno określone zasady, widzę niezłą integracje jeśli idzie o pomoc klanową, nadistoty, insty itd no i jeśli cały klan jest taki przesmpatyczny jak kilka osób które znam to jest to wisienka na torcie gwarantującą poza fajną grą również fajne towarzystwo
7. hmmm znam graczy o nickach: juicmen, Aranoch i Agatka40, pamiętam ale kontakt się urwał w pewnym momencie z graczami: -krw71- , oktavo21 oraz Samm1 nie wiem czy mnie pamiętają ale ja te osóbki dobrze wspominam
8.Czas... cieżko powiedzieć jak będzie wiem jak jest gram stanowczo za dużo a przynajmniej jak tylko mogę jestem zalogowana i czatuje hihi, Nie pracuje, ale studia zaczynam jak na uniwerku da się grać to pewnie będe
9. O męstwie słyszałam pewnie że zbieram (ale na insty chodzić nienawidzę hehe)
10. Mój rozwój... powoli do przodu by być graczem z którym trzeba się liczyć na instach aktualnie skupiam się na kulcie bractwa, lada moment będe na ostatniej prostej tzn wbije fiolet blache i biore się za kulcik,  a tak to robie wszelkie repki jakie moge, każda ważna dżagerki, flaundyni, skradajki itd. Najbliższa przyszłość to Kult Bractwa a potem Szczęścia.
11.  będę wchodzić do gry jak tylko bede mogła, głównie pewnie popołudniami i wieczorami (chodź przed południem i o innych porach dniach też się pewnie zdarzy) nocke do granic przyzwoitości mogę zarwać, ale zwykle daje rade tak sobie zorganizować gre, by to nie było potrzebne
12. Najważniejsze i moje ostatnie klany to Pancerni i The Godfathers
13. Jestem świadoma zasad i je akceptuje
14. Na przestrzeni 3 lat ciężko nie narobić sobie wrogów większość uległa przedwanieniu i przeszła w obupólną ignorancje i niewchodzenia sobie w parade po prostu nikt na mnie nie szczuje gacków, napadówek, katów i siewców i vice versa

Wiem że macie chwilowo full miejsc ale ze mnie cierpliwe stworzonko jeśli mnie zechcecie to nic tylko się cieszyć będę i cierpliwie czekać 

Pozdrawiam
Lunka

#19 2015-12-01 18:43:46

mjrWilk

Rekrut

Punktów :   

1 Michał
2 29
3 http://warofdragons.pl/user_info.php?nick=- mjrWilk -
4 około 5 lat, nie grałem na zagranicznych serwerach
5 prawie 9lvl (zostało 9%), geolog-jubiler-włamywacz
6 Podanie składam ponieważ wśród was mam kilku znajomych, od których wiem że fajnie się z wami gra. Co nieco wiem o was także temu że przez dłuższy czas byliśmy w sojuszu. Więc wiem że macie przejrzyste zasady, dlatego uważam że będę mógł wśród was dalej się rozwijać w miłej atmosferze
7 jolantus, radzio, Agatka40, ASZUR, Lord Sebos, MEA25, ig, SweetKitty, sylwusia1988
8 w tygodniu około 2-3h, w weekend różnie, w pracy nie gram
9 wbijam i będę wbijał dalej
10 w tej chwili wbijam aladeję, flaudynów i relikty oraz zbieram czaszki i oczka na siewców, pozostałe jak tylko bedę wwstanie
11 w tygodniu przeważnie od godziny 18, ale zdarzają się tez inne pory, weekend róznie nie mam stałej pory, nocki od czasu do czasu też się zdarzają
12 the Godfathers, a wcześniej Change for the better
13 tak jestem świadom i akceptuję
14 nie

• Index
  •  » Rekrutacja
  •  » WZÓR PODANIA - przeczytaj zanim złożysz swoje

Stopka forum

RSS